Nieuwsbrief:

Evenementen overzicht

18 Feb
2018
 

16, 17 & 18 febr Spectaculaire seizoensopening Goedhart Motoren
Op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 februari vlammen we in Bodegraven met onze eigen Seizoensopening 2018! Dit betekent drie dagen lang (live)muziek en lekker eten, waaronder onze Rietveld Burger, maar ook andere lekkere snacks en gerechten. En het nieuws is bij ons écht enorm: we hebben meer dan twintig landelijke motorprimeurs! Nergens anders in Nederland kan je zoveel nieuws zien als tijdens onze Seizoensopening! Dit gaat van de nieuwe collectie kleding en accessoires tot de nieuwste motoren. Primeurs, primeurs & primeurs Met trots kunnen we maar liefst meer dan 20 Nederlandse primeurs tentoonstellen en zelfs een Europese primeur van Triumph. Behalve de ruim 400 motoren in de showroom is er nog veel meer te zien. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe Triumph Tiger 800-serie of de Kawasaki Ninja H2 SX (scroll helemaal naar onder om alles te zien). Ook in de kledingshop hebben we veel nieuws te melden. De primeurs van HJC en Arai staan klaar en zijn al te pre-orderen. De nieuwe collecties van o.a. Alpinestars, Macna en Bering hangen voor je klaar om te passen. Ook op het gebied van motoraccessoires laten we je graag alle mogelijkheden zien. Workshops en demonstraties Bovendien geven we workshops in onze werkplaats en livedemonstraties van de nieuwste producten. Zo kan je in de werkplaats onder andere zien hoe je gemakkelijk de ketting van de motor stelt en hoe de motor weer klaargemaakt kan worden voor het komende voorjaar. Meer thema’s en en tijden volgen. Ook zullen we nieuwe producten zoals een Airbag vest en Akrapovic uitlaatsystemen demonstreren. Genoeg te zien dus! Pop-up store met waanzinnige aanbiedingen Ook voor de aanbiedingen hebben we gezorgd. Voor de Seizoensopening maken we onze beursstand na in een speciale ‘pop-up store’. Hier vind je waanzinnige aanbiedingen van de mooiste A-merken. Daarnaast kan je de nieuwste collectie kleding en helmen met 10% korting scoren in onze shop op de eerste etage. Dus: na een bezoek aan de Goedhart Seizoensopening ben je echt weer helemaal klaar voor het nieuwe motorjaar! Lees alles over de opening en tientallen aanbiedingen in ons online magazine. Klik hier. Goedhart Seizoensopening 2018 Vrijdag 16 februari                  16.00-21.00 uur Zaterdag 17 februari               09.00-17.00 uur Zondag 18 februari                 12.00-17.00 uur>

24 Mrt
2018
 

Allen naar het 25 jaar Monster jubileum !
Vind Motoroccasion.nl leuk  In 2018 viert de Monster zijn 25-jarig jubileum. Voor die gelegenheid nodigt Ducati alle Monster-rijders uit voor de #welovemonster Parade tijdens de Sunday Ride Classic op zaterdag 24 maart. Op het programma: de mooiste en grootste Monstersamenkomst ooit georganiseerd in Frankrijk, een megaparade op het circuit van Le Castellet, een retrospectieve van de Monstergeschiedenis, een bijzondere Monstertentoonstelling en wedstrijden. Het doel is duidelijk: het record breken voor het grootste aantal Monsters verzameld op dezelfde plaats op dezelfde dag. Vergeet dus niet het weekend van 24 en 25 maart 2018 alvast te noteren : allen naar de Sunday Ride Classic voor het 25-jarig jubileum van de Monster! Georganiseerd door Ducati Frankrijk op zaterdag 24 maart zal dit de grootste samenkomst van Monsters in Frankrijk ooit zijn. Er wordt een zone gereserveerd voor de aanwezige Monsters, die vervolgens per familie verenigd zullen worden : D2 1e generatie carburatoren, D2 1e generatie injectie, D2 2e generatie injectie, D4 1e generatie, D4 2e generatie. Een jury zal de mooiste Monster van elke generatie belonen, de oudste aanwezige Monster, de Monster die van het verste komt, enz. En we zullen kunnen rekenen op de meer of mindere bijzondere Monsters die  die jullie meebrengen… . Aan het eind van de namiddag wordt een parade gehouden met alle Monsters die aanwezig zijn voor twee rondes van de nieuwe 5,8 km lange F1-tracé op het circuit van Le Castellet. Bij deze gelegenheid zal een telling bepalen of het Monster record dat op dezelfde plaats op dezelfde dag aanwezig is, doorbroken is. Tot op heden staat dit record op 402 Monsters die op 21 september 2008 op initiatief van Monster Owners Belgium en zijn voorzitter Mario De Witte verzameld hebben in Hamme, ten zuiden van Antwerpen. Daarom nodigen wij alle eigenaren van Monsters uit Frankrijk, maar ook uit België, Nederland, Italië, Spanje, Duitsland, Zwitserland en Groot-Brittannië om tijdens de Sunday Ride Classic op 24 maart de 25ste verjaardag van de mooiste roadster aller tijden te vieren. Maak deel uit van dit historisch moment door u hier te registreren: https://welovemonster-parade.myshopify.com Praktische gegevens : Datum: 24 maart 2018 Plaats: Circuit van Le Castellet, Frankrijk (83) Vind je droom DUCATI MONSTER op www.motoroccasion.nl >

Evenement
18-02-2018
16, 17 & 18 febr Spectaculaire seizoensopening Goedhart Motoren

Op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 februari vlammen we in Bodegraven met onze eigen Seizoensopening 2018!

Dit betekent drie dagen lang (live)muziek en lekker eten, waaronder onze Rietveld Burger, maar ook andere lekkere snacks en gerechten. En het nieuws is bij ons écht enorm: we hebben meer dan twintig landelijke motorprimeurs! Nergens anders in Nederland kan je zoveel nieuws zien als tijdens onze Seizoensopening! Dit gaat van de nieuwe collectie kleding en accessoires tot de nieuwste motoren.

Primeurs, primeurs & primeurs
Met trots kunnen we maar liefst meer dan 20 Nederlandse primeurs tentoonstellen en zelfs een Europese primeur van Triumph. Behalve de ruim 400 motoren in de showroom is er nog veel meer te zien. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe Triumph Tiger 800-serie of de Kawasaki Ninja H2 SX (scroll helemaal naar onder om alles te zien). Ook in de kledingshop hebben we veel nieuws te melden. De primeurs van HJC en Arai staan klaar en zijn al te pre-orderen. De nieuwe collecties van o.a. Alpinestars, Macna en Bering hangen voor je klaar om te passen. Ook op het gebied van motoraccessoires laten we je graag alle mogelijkheden zien.

Workshops en demonstraties
Bovendien geven we workshops in onze werkplaats en livedemonstraties van de nieuwste producten. Zo kan je in de werkplaats onder andere zien hoe je gemakkelijk de ketting van de motor stelt en hoe de motor weer klaargemaakt kan worden voor het komende voorjaar. Meer thema’s en en tijden volgen. Ook zullen we nieuwe producten zoals een Airbag vest en Akrapovic uitlaatsystemen demonstreren. Genoeg te zien dus!

Pop-up store met waanzinnige aanbiedingen
Ook voor de aanbiedingen hebben we gezorgd. Voor de Seizoensopening maken we onze beursstand na in een speciale ‘pop-up store’. Hier vind je waanzinnige aanbiedingen van de mooiste A-merken. Daarnaast kan je de nieuwste collectie kleding en helmen met 10% korting scoren in onze shop op de eerste etage.

Dus: na een bezoek aan de Goedhart Seizoensopening ben je echt weer helemaal klaar voor het nieuwe motorjaar!

Lees alles over de opening en tientallen aanbiedingen in ons online magazine. Klik hier.

Goedhart Seizoensopening 2018
Vrijdag 16 februari                  16.00-21.00 uur
Zaterdag 17 februari               09.00-17.00 uur
Zondag 18 februari                 12.00-17.00 uur

Wist u dat: In de motortaal "Rat bike" betekent: Ook wel afgekort tot rat. Een verwaarloosde motorfiets, die met ijzerdraad, touwtjes, isolatieband en elektriciteitssnoer aan elkaar hangt, maar wl rijdt. Onderdelen vallen er spontaan af en worden bij gebrek aan beter vervangen door iets dat toevallig voorhanden is, waardoor van de oorspronkelijke motorfiets vaak nog maar weinig te herkennen is. Waar het bij de authentieke rat bike-bezitter om gaat is zijn motorfiets rijdende te houden. Daarbij doet het er niet toe hoe die er uit ziet, als alles maar functioneert. Tegenwoordig is het voor een kleine groep motorrijders chique om op bestudeerde wijze een rat bike te creren en daar goede sier mee te maken. In de Verenigde Staten bestaan rat bike-competities.
© 2000 - 2018 Motoroccasion