Nieuwsbrief:

APRILIA  MOTO 6.5 - 1997

Garantie: Ja
14739 Km
Zwart
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Nette Aprilia Moto 6.5 met weinig kilometers.
Motor is van een liefhebber geweest en is ontworpen door Philippe Starck.

Unieke motor, een klassieker van de toekomst!
 
  • Martins Motorservice, de Yamaha Exclusief Dealer van de Flevopolder en omstreken. 700 m2 motorplezier met de nieuwe modellen van Yamaha en meerdere occasions. Ook verzorgen wij reparatie, onderhoud en verkoop van andere merken.
  • voor de zakelijke rijder is lease ook zeer aantrekkelijk http://www.yamahaleasen.nl/
  • Afleveringskosten nieuwe motoren en Yamaha Select Occasions 395,= dat is incl. kenteken/leges en volle tank. Afleveringskosten gebruikte motoren 200,= onderhoudsbeurt conform onderhoudsschema, volle tank, slijtagedelen minimaal 50%.

Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Maak de Tracer 900 extra compleet met een TOUR pakket voor € 500,-

Nu tijdelijk een TOUR pakket voor € 500,- bij aanschaf van een nieuwe Yamaha Tracer 900 model 2018, normaal € 1.208,75. De actie is geldig tot en met 31 oktober 2018 of zolang de voorraad strekt en is niet geldig in combinatie met andere verkoopacties. Vraag onze verkoper om meer informatie.

Martins Motorservice
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Kickback" betekent: Terugslag van de kickstarter tijdens het aantrappen van de motorfiets. Wanneer met aantrappen wordt begonnen op het moment dat de zuiger zich halverwege de compressieslag bevindt, vindt er onmiddellijk een kleine ontbranding plaats, die de kickstarter doet terugslaan. Dit kan een uiterst pijnlijke klap op het kniegewricht geven.
© 2000 - 2018 Motoroccasion