Nieuwsbrief:

APRILIA  MOTO 6.5 - 1997

Garantie: Ja
41014 Km
ZILVERGRIJS/ORANJE
Start de slideshow
<
1 VAN 8
>
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Designed bij : Phillippe Starck
een absloute cult motor en zeer exclusief.
goed onderhoud gehad en ook ideaal voor A2 rijbewijs.

"Philippe Starck (Frankrijk, 1949) behoort sinds jaar en dag tot de internationale designers- scene. Zijn ontwerpen, van de stoelen Louis Ghost,Mademoiselle,ErolSl en Dr No zijn zeer bekend. Ook ontwierp Philippe Starck een bank, de Bubble Club. Daarnaast is Philppe Strack actief als architect. In de loop der jaren heeft hij aan meer dan 40 projecten over de gehele wereld meegewerkt waaronder de Aprilia Moto 6.5
Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
TT Motoren €30,- cashback bij Bridgestone banden.

Heb je tussen 1 april en 30 mei 2018 bij een deelnemende dealer een set Bridgestone banden T31, A41 of S21 gekocht? Meld je dan binnen twee weken na aankoop online aan. Alle info en voorwaarden op www.bridgestone-cashback.com/montagecashback.

TT Motoren, de motorzaak voor Zwolle en omgeving.
Het is algemeen bekend dat het ongezond is om met onbeantwoorde vragen rond te lopen, en zeker als het gaat om vragen met betrekking tot motorfietsen en alles wat daarbij hoort. Wij willen graag de onbeantwoorde vragen voor u beantwoorden. Kijk op www.ttmotoren.nl en neem contact met ons op.

TT Motoren Zwolle
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: TRIUMPH in 1970 - Triumph en BSA houden een daadkrachtige campagne in 1970 voor de lancering van een nieuwe produktielijn; zestien motoren in totaal. Ten nadele van de brede aanpak is de vertraging die optreed aangaande de levering. Om aan de consumentvraag te blijven voldoen worden er T100's en Bonnies in een hoog tempo in elkaar gezet waardoor de kwaliteit enorm schommelde. Ook kwam de aanlevering van de assemblagedelen in de problemen tot op het punt dat er zelfs drie maanden werd gestopt om zich te richten op de fabricage van motoronderdelen. Doordat het systeem bij Triumph wel vrolijk orders bleef aanvragen liep het verlies op tot tweeentwinig miljoen pond.
© 2000 - 2018 Motoroccasion