Nieuwsbrief:

SUZUKI  GSX-S 750 ZA - 2018

€ 9.750,- € 10.750,-
Garantie: Ja
Nieuw
MATZWART METALLIC
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Nieuw: Ja
Onderhoudsboekjes: Aanwezig


Het gaat hier om een speciaal opgebouwde Suzuki GSX-S 750 ZA Niwa Special.
Voorzien van zeer veel extra's!

Nu verkrijgbaar met €1000,- korting!

Kosten rijklaar maken zijn in de prijs verwerkt.

De Suzuki GSX-S750A, de opvolger van de GSR750 ABS, is een bochtenmonster pur sang. Zijn gedrongen, gespierde uiterlijk laat geen twijfel bestaan over de lenigheid en de explosieve kracht, die de 114 pk sterke viercilinder op het asfalt zet als de gaskraan tot de stuit wordt opengedraaid.

NIWA Motorservice bestaat al meer dan 20 jaar en is dé absolute Suzuki, KTM, Kawasaki en Italiaanse specialist van het noorden.

Interesse in deze motorfiets ? Neem contact met ons op via 0228-564000 of stuur een email naar verkoop@niwa.nlOnderhoudshistorie Dealer onderhouden
Opties en Accessoires:
ABS, Arrow Uitlaat, Duoseat Cover, Ermax Windscreen, Korte kentekenplaathouder, Led Knipperlichten, Special, Stickerset, Traction Control
Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Winterdeals bij Niwa Motorservice

Wij gaan plaats maken voor de nieuwe 2019 modellen en hebben daarom vanaf nu weer onze bekende WINTERDEALS

Dit jaar geen veiling, maar direct scherpe prijzen voor een groot aantal geselecteerde motorfietsen!

https://www.niwa.nl/acties 

 

NIWA Motorservice
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Little King" betekent: Amerikaans accessoire-schijnwerpertje voor zwaar­dere toermotorfietsen van onder meer Indian uit de jaren twin­tig tot veertig. De Little King is een draaibaar schijnwerpertje, dat op de crossbar van het stuur wordt gemonteerd om op plaatsen zonder straatverlichting huisnummers of straatnaam­borden te beschijnen. Naast de Little King kon worden geko­zen uit de zwaarder uitgevoerde Little Beauty en de direct op het stuur te monteren Competitor.
© 2000 - 2018 Motoroccasion