Nieuwsbrief:

SWM  SUPERDUAL - 2017

Garantie: Ja
0 Km
Grijs
Start de slideshow
<
1 VAN 1
>
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
De Superdual is het absolute hoogtepunt van de SWM modellen. Geschikt voor liefhebbers van toertochten, on- en offroad. Ook bij dit model is de SWM doelstelling gehaald, namelijk om een degelijke motor te leveren tegen een zeer redelijke prijs. De Superdual is een compacte allroad motor, voorzien van alle gemakken die een rijder nodig heeft om comfortabel en betrouwbaar te rijden. Zo is deze SWM voorzien van een uitstekend motorblok dat koppel en vermogen vanaf een laag toerental levert, comfortabele vering en allroad banden. De SuperDual onderscheidt zich met ABS, een 18 liter metalen benzinetank en de standaard meegeleverde accessoires, zoals een windscherm, valbeugels, carterbescherming, en een bevestigingsset voor de topkoffer(s). De zadelhoogte van slechts 90 cm zorgt voor optimale wendbaarheid en gebruiksgemak. De zeer concurrerende verkoopprijs en de zeer lage gebruiks- en onderdelenprijzen, zal de Superdual één van de beste motoren in het Adventuresegment maken.

Inruil nette cross-, enduro-, supermoto, quads en wegmotoren mogelijk. Onderhoudshistorie moet bekend zijn.
Prijs is inclusief BTW en BPM. Ondernemers kunnen de BTW aftrekken. Inruil is mogelijk.
 
Opties en Accessoires:
ABS, De Superdual is het absolute hoogtepunt van de SWM modellen. Geschikt voor liefhebbers van toertochten, on- en offroad. Ook bij dit model is de SWM doelstelling gehaald, namelijk om een degelijke motor te leveren tegen een zeer redelijke prijs. De Superdual is een compacte allroad motor, voorzien van alle gemakken die een rijder nodig heeft om comfortabel en betrouwbaar te rijden. Zo is deze SWM voorzien van een uitstekend motorblok dat koppel en vermogen vanaf een laag toerental levert, comfortabele vering en allroad banden. De SuperDual onderscheidt zich met ABS, een 18 liter metalen benzinetank en de standaard meegeleverde accessoires, zoals een windscherm, valbeugels, carterbescherming, en een bevestigingsset voor de topkoffer(s). De zadelhoogte van slechts 90 cm zorgt voor optimale wendbaarheid en gebruiksgemak. De zeer concurrerende verkoopprijs en de zeer lage gebruiks- en onderdelenprijzen, zal de Superdual één van de beste motoren in het Adventuresegment maken.

Inruil van cross, enduro, quads, supermoto en wegmotoren is mogelijk.
Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Femon Parts
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Brooklands" betekent: Racebaan in Engeland vlakbij Weybridge. In 1907 werd hier de eerste TT-motorrace verreden. De hoogtijdagen van het circuit lagen in de jaren twintig, toen veel motorfietsmerken wereldwijd met elkaar wedijverden op dit circuit. Het betekende eveneens de hegemonie van de Britse motorfietsindustrie die met Norton, AJS en Douglas sterk was vertegenwoordigd bij de winnende coureurs van die dagen, waaronder de bijna onverslaanbare Ier Stanley Woods. Woods heeft meer races verreden dan wie ook. Zijn eerste wedstrijd reed hij op achttienjarige leeftijd op Brooklands met een Cotton in 1923. Zijn laatste race, een Junior-race reed hij in 1939 op een Velocette. In 1932, 1933 en 1935 won Woods twee TT-races in n week. De snelle Ier maakte gedurende de jaren dertig uitstapjes naar andere, zelfs niet Britse merken als Husqvarna, Guzzi en dkw . Het Brooklands-circuit bleef in gebruik tot het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. In 1939 werd op die plaats de Vickers-Armstrong-vliegtuigfabriek gebouwd. Het circuit op het eiland Man, waar nu de TT-races worden verreden is sindsdien naast *Brands Hatch Engelands beroemdste motorcircuit.
© 2000 - 2018 Motoroccasion