Nieuwsbrief:

YAMAHA  TRACER 900 ABS - 2015

Garantie: Ja
38373 Km
LAVA RED
Start de slideshow
<
1 VAN 8
>
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Motor is nieuw door ons geleverd en dus dealer onderhouden, hij wordt afgeleverd met de 40.000km beurt inclusief kleppenstellen, u kunt er dus na aanschaf van deze motor weer 10.000km tegen aan zonder onderhoudskosten. Motor heeft als extra originele Yamaha Handvatverwarming en een comfortseat

* De prijs van de motor is een ALL-IN prijs dus inclusief €199,00 rijklaar maken, € 9.90 kentekenleges en 6 maanden BOVAG garantie.
*Proefrijden meestal mogelijk, bel 0162-427617 voor een afspraak.
* van Meel Motoren is makkelijk bereikbaar en direct aan de snelweg A59 gelegen. Wij zijn Yamaha exclusief dealer maar u kunt natuurlijk voor nagenoeg elk merk bij ons terecht voor u aanschaf, inruil of uw onderhoud. Uw motor is in onze professionele werkplaats in goede handen en zoekt u een nieuwe outfit is de slagingskans groot in onze REV`IT super XL STORE. Kortom genoeg redenen om onze showroom eens te bezoeken en kennis te maken met ons enthousiaste Team, al is het alleen maar voor lekkere koffie !
Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Van Meel Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: APRILIA in 1974 - In het jaar dat Ivano Beggio volledig directeur werd van Aprilia, in 1974, werd ook de eerste echte motocross machine geboren, gebaseerd op een experimentele basis van Maurizio Sgarzani, een coureur in de junior klasse. De eerste tekenen waren voorspoedig en bemoedigden de Aprilia technici om voortbordurend op dit concept de RC 125 te introduceren tijdens de Milan Motor Show.
© 2000 - 2018 Motoroccasion