Nieuwsbrief:

ZERO  DSR ZF 14.4 - 2018

Garantie: Ja
1 Km
Black Forest
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
De DSR Black Forest Edition biedt volgens de Amerikanen het grootste bereik van alle elektrische Dual Sports, door gebruik te maken van de batterij met de hoogste vermogens- en energiedichtheid in de EV-industrie. Het geheel bestaat uit Zero’s nieuwe Charge Tank en een set van premium geïntegreerde motorkoffers. 

Zero claimt een actieradius per lading van 262 km in stadsverkeer en 126 km op de snelweg en dankzij nieuwe technologie laadt de batterij snel op tot een bereik van 152 km voor ieder uur dat de motor ingeplugd is. Deze combinatie van meer bereik en sneller laden is wat elektrisch toeren volgens Zero mogelijk moet maken. Door het groeiende netwerk van Level II oplaadstations door heel Europa kunnen rijders langer genieten van hun dual sport avontuur.

“De Zero Motorcycles DSR ZF14.4 Black Forest Edition is het eerste model dat we ontwikkeld hebben om aan de specifieke vraag van de Europese adventure en touring rijders te kunnen voldoen,” zegt Zero Motorcycles European Managing Director Umberto Uccelli. “Onze klanten vragen al jaren om zo’n model. Het rijden op een Zero is de beste manier om nog meer verbonden te zijn met de natuur. De Zero Motorcycles DSR Black Forest verlengd dit met nieuwe, langere en nog leukere avonturen. We nodigen je daarom uit om opnieuw je wereld te beleven met naadloze, stille en pure dual-sport aandrijving.”

De Zero Motorcycles DSR Black Forest Edition levert een indrukwekkend koppel van 146 Nm voor een katapultstart. Niet schakelen of koppelen dankzij Zero’s direct drive Z-Force powertrain. Daarnaast kun je via Zero’s mobiele app de prestaties customizen om te voldoen aan de verschillende verwachtingsniveaus en ervaringen van de rijders.  

Dit nieuwe model met kenmerkend design is standaard uitgevoerd met een legio aan adventure-georiënteerde accessoires en opties, zoals:
Charge Tank (optioneel)
Zwarte aluminium top- en zijkoffers
Touring windscherm
Touring zadel
Dual sport hand-beschermers
LED verstralers (alleen voor off-road gebruik)
Koplampbescherming (alleen voor off-road gebruik)
 
De Zero Motorcycles DSR  Black Forest Edition beschikbaarheid is gelimiteerd en geïnteresseerden kunnen terecht bij onze dealers voor de prijs en beschikbaarheid.
Opties en Accessoires:
ABS, Charge Tank, Extra schijnwerpers, Kofferset, Mia / Kia Mogelijk, USB / Telefoonlader, Windscherm
Deze motor is na aanpassing geschikt voor A2 rijbewijs.
Electric Motorcycles
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Zwevende kleppen" betekent: De kleppen gaan niet op tijd meer dicht als gevolg van slappe klepveren, of bij een veel te hoog toerental. Het verschijnsel doet zich ook voor bij hoogopgevoerde viertakt motorfietsen waarbij gebruik gemaakt is van een conventioneel systeem om de klep te sluiten. Een oplossing is het toepassen van een mechaniek dat de klep sluit, zoals het *Desmodromische systeem van Ducati.
© 2000 - 2018 Motoroccasion