Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
17-11-2018
BINNENKORT NIEUWE WEBSITE EN WEBSHOP

Binnenkort lanceren wij de nieuwe Reco Motorservice website en webshop.

De nieuwe en sterk verbeterde website en webshop zijn overzichtelijker geworden voor u, waardoor u ook direct kunt zien welke prachtige aanbiedingen wij op dat moment voor u hebben.

De nieuwe gebruiksvriendelijke webshop is ook veel overzichtelijker geworden, waardoor u sneller het juiste product voor uzelf en voor uw motor kunt vinden.
Tevens introduceren wij de speciale Reco Webshop Deals. Dit zijn telkens drie producten die wij tegen zeer scherpe prijzen gaan aanbieden voor u.

Bent u ook zo benieuwd hoe de vernieuwingen eruit zullen zien?
“LIKE” dan de Reco Motorservice Facebook pagina, en u bent als eerste op de hoogte van de lancering.

WWW.RECOMOTORSERVICE.NL
WWW.SHOP.RECOMOTORSERVICE.NL (Staat ook een directe “link” op de website).

 

Bron: Reco Motorservice

Wist u dat: In de motortaal "Two leading shoe" betekent: Trommelrem waarbij twee remschoenen door een eigen nok worden bediend. Ook wel afgekort als 2LS. Op die manier worden beide remschoenen tegen de draairich­ting van de trommel ingeduwd. Hierdoor kan harder worden geremd dan bij een simplex-systeem, dat gebruikt maakt van een oplopende en een lossende schoen. Een two leading shoerem wordt ook wel duplexrem genoemd. Dergelijke remmen worden nu hoofdzakelijk nog toegepast op cross- een trial- modellen. Algemeen wordt nu gekozen voor schijfremmen.
© 2000 - 2018 Motoroccasion