Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
15-05-2018
Piaggio Vespa breidt verkoopnetwerk multimerkdealers verder uitVind Motoroccasion.nl leuk 


  • Meer dealers met Piaggio, Vespa, Aprilia en Moto Guzzi onder één dak
  • Van Den Burg, Moto Veda en Motor City breiden verkoop scooters uit met motorfietsen
  • Inclusief Piaggio MP3 rijbewijs B* ‘autoscooter’

Breda, 15 mei 2018 – Piaggio Vespa bv is in ons land met de merken Piaggio, Vespa, Aprilia en Moto Guzzi al jarenlang marktleider op het gebied van gemotoriseerde tweewielers. Naast het succes van de brom- en motorscooters gaat de onderneming nog nadrukkelijker focussen op de verkoop van motorfietsen van Aprilia en Moto Guzzi. Daarvoor breidt Piaggio Vespa bv het verkoopnetwerk verder uit met de benoeming van nieuwe multimerkdealers.Vanuit traditioneel oogpunt waren de verkoopnetwerken voor de scooters van Vespa en Piaggio en die voor de motorfietsen van Aprilia en Moto Guzzi gescheiden. Sinds een aantal jaren focust Piaggio Vespa bv echter nadrukkelijk op het vestigen van één netwerk van gemotoriseerde tweewielers, met dealerbedrijven die alle merken en modellen van de Piaggio Group leveren. Onder één dak presenteren deze dealerbedrijven klanten een grote variatie aan modellen, van 25 km snorscooters en 45 km bromscooters tot aan motorscooters, motorfietsen én uiteraard de Piaggio MP3, de driewielige motorscooter die met het autorijbewijs B* bestuurd mag worden.

In lijn met die ontwikkeling heeft Piaggio Vespa bv in Nederland de bestaande band met diverse vertrouwde dealers verder uitgebreid. Als gevolg daarvan zijn Van den Burg Eindhoven en Moto Veda in Ede recent aangesteld als officieel motorfietsdealers van Aprilia en Moto Guzzi. Bovendien is ook Motor City Amsterdam onlangs benoemd tot officieel Aprilia motorfietsdealer.

Piaggio Vespa bv is voornemens het netwerk van multimerkdealers op korte termijn opnieuw verder uit te breiden.

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Spoorwijdte" betekent: Aanduiding voor de afstand tussen motorfiets en zijspan. Zijspancombinaties met een kleine spoorwijdte zijn handelbaarder dan die met een grote spoorwijdte, maar ze vereisen allemaal veel stuurmanskunst, vooral in de bochten. Een smalle spoorwijdte wordt bij wedstrijdcombinaties aangetroffen. Voor toeristisch weggebruik is een brede spoorwijdte te prefereren. In dat geval bedraagt de meest gekozen afstand tussen de binnenste chassisbuis van het zijspan en het motorframe 25 á 30 centimeter.
© 2000 - 2018 Motoroccasion